Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

19 Ogos 2011

Masalah Belum Selesai-Puasa ke 19

Tension memikirkan keadaan blog ibu yang makin nazak ni.
Makin hari makin banyak masalahnya.
Rasa nak aje ibu tutup blog ini .
Tapi inilah dairy kesayangan ibu dan blog inilah yang jadi peneman ibu dikala sunyi.

Semalam ibu terpaksa buat operasi membersihkan blog.
Terpaksa edit dan delete gambar-gambar yang lama-lama.
Bayangkan, macam mana ibu tidak sedih.
Banyak kenangan yang ibu simpan terpaksa ibu pejam mata dan delete.
Ibu tidak sangka rupanya blog juga ada limite untuk masukkan gambar.
Kalau ibu tahu keadaan akan jadi macam ini,
ibu tidak akan wujudkan  blog PSS dan Panitia PSV menggunakan
password yang sama....
Benda dah nak jadi....

26 ulasan:

ummiross berkata...Reply To This Comment

Harap2 lepas ni masalah NzA selesai, tak berulang lagi. Ummi kalau jadi macam NzA pun mesti ummi pening

lieyalatif berkata...Reply To This Comment

ooo akak dah sampai limit masukkan gambar yeak....jgn delete kak...ade carenye ...just tambah author jek kat blog kite ni....lepas tambah author ni kite leh berblog mcm biae....so bile dah abis jek limit ni nanti ulang balik add author....

akak bukak link kawan lieya ni, cube buat....harap lieya dpt bantu akak yeak...


http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2010/11/tutorial-add-author.html

ct N honey berkata...Reply To This Comment

samlah cam ct,tak tahu kenapa jadi cam ni,nak juga tukar hosting,tapi sayang blog ni dah ada peningkatan,kalau tukar hosting bermula dari bawah balik.ct rasa masaalah ni akan lama lagi nak settle...tension...

anggunpesona berkata...Reply To This Comment

Moga masalah NZA cepat selesai. Insyaallah. Kalau kena kat saya, lagi le saya tak tau nak buat apa2.

h4ni3 berkata...Reply To This Comment

kak nza try buat cam lieya cakap tu
sebelum ni ada baca kat blog orang lain, dia buat camtu jugak
all the best kakak sayang! :))

IMANSHAH berkata...Reply To This Comment

banyak sabor..moga dipermudahkan

IMANSHAH berkata...Reply To This Comment

banyak sabor..moga dipermudahkan

MulutPayau berkata...Reply To This Comment

Sedih jugakkan, bila gmbr2 kngan tu trpksa dlte....tension jugak kalau mcm ni...blog Mp pun ada prblem jugak..

puanbee berkata...Reply To This Comment

ibu semalam tak dpt tolong saya seharian tk online , saya pergi shopping raya .. maaf ye ibu ...

blogspot juga ada had untuk upload gambar , kalau lebih had ibu kena bayar .. ada satu cara lain selain delete gambar semua tu ibu .. ibu boleh uload gambar di flikr ke , pastu ambik url dan masukkan ke blog ibu .. atau ibu upload gambar di facebook , amabil url dan masukkan ke blog ibu.. tk perlu delete gambar lama ..cuma renyah sikit lah...

NaeBlog berkata...Reply To This Comment

susah hati kan.... selagi tak selesai masalah ni.

Akak, dari masalah ni saya dapat banyak ilmu juga... ilmu dari rakan2 blog...

harap masalah akak selesai melalui cara yang lieya cakap tu

NzA berkata...Reply To This Comment

to ummiross
mmg tension sgt ummi bila tiba2 blog xleh masuk gambar...hu...

NzA berkata...Reply To This Comment

to lieya
thanks lieya, nnti akak p study kt blog tu utk cuba selesaikan masalah nie..Thanks a lot lieya....

NzA berkata...Reply To This Comment

to ct
2lh, masalahnya dh syg sgt dgn blog ni..byk kenangan...hu.hu.hu...

NzA berkata...Reply To This Comment

to anggun
moga2 gitulah...mmg sedih sgt rasanya....

NzA berkata...Reply To This Comment

to h4ni3
InsyaAllah, akak tgh study camne caranya tu...moga masalah cpt brlalu....

NzA berkata...Reply To This Comment

to imanshah
cuba brtenang n bersabo dik...hu..

NzA berkata...Reply To This Comment

to MP
2lh, kononnya nk jadikan blog ni sbgai kenangan utk anak2 ttp blm bbrapa thn dh jadi camni.....

NzA berkata...Reply To This Comment

to bee
xpe Bee..InsyaAllah, akak cuba lakukan sprti yg kwn2 cdgankan tu...moga cpt selesai...

NzA berkata...Reply To This Comment

to nae
mmg susah hati..smpai tidur pn xlena...hu.hu.hu...
2lh beruntung dpt kwn2 yg baik hati n byk membantu...

Dinas Aldi berkata...Reply To This Comment

Macam tu rupanya..susah jugak naa :(

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...Reply To This Comment

sayanglah klu nk tutup blog ni kan kak..moga akak dpt selesaikan mslh ini..

Lily plak ada problem ngan firends list..dr smlm x update2 lg n3 kwn2 yg baru update..so..x dpt tau sape yg baru update n3..

NzA berkata...Reply To This Comment

to dinas
2lh, bnde free dinas, byk ragamnya...

NzA berkata...Reply To This Comment

to lily
akak sedih sgt bila memikirkan nasib blog nie..syg sgt2 nk ditutup cz byk kenangan trcatat disini..entahlah, sejak kebelakangan ni byk problem pd blog nie....

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

lor sedihnya..sabo kak,jgn la tutup blog,nti takde lagi kisah 4fn1 utk sy baca.boring sy!hehe..

NzA berkata...Reply To This Comment

to PK
mmg sedih PK...dh brtahun blog nie wujud ttp skrg asyik ada problem jerrr....

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil berkata...Reply To This Comment

sabo yer kak..

ikotkn hanie pun mengalamai masalah lebih kurang same tp malazzz sgt nk upload blk gamba2 lama..tu sbb sebilangan entry lama hanie xkuar gambar ... sedeyyy :(

About me