Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

Memaparkan catatan dengan label MOVIE KELUARGA. Papar semua catatan
Memaparkan catatan dengan label MOVIE KELUARGA. Papar semua catatan

18 Oktober 2014

Movie Reunion MPKTBR/IPGKDRI 90/92

Sekadar kenangan.
Terima Kasih kepada rakan ibu yang bersusah payah hasilkan movie ini En Hafiz Amrose.
TQSM...jasamu dikenang.




12 Julai 2011

Tercipta Untukku....

Saja dok selongkar folder lama.
Rupanya banyak gak movie yg ibu buat dgn program Uled Studio 9 nie...
2 pun gambar sekitar 2008-2009.
Lepas tu kerajinan dh berkubur.
Ibu buat movie ni pun bila ada program SK atau ayah nk wat presentation.
Ibu rasa movie2 ni lebih selamat simpan kt sini 
supaya movie nie terus mekar di memori.
Banyak juga movie yg dh brkubur brsama lappy yg rosak.
Sayang sgt......


Khas untuk buah hati ibu-anak2 ibu,
Hayatilah seni kata lagu ini khusus buat kalian.....


TERCIPTA UNTUKKU


menatap indahnya senyuman diwajahmu
membuat ku terdiam dan terpaku
mengerti akan hadirnya cinta terindah
saat kau peluk mesra tubuhku
banyak kata
yang tak mampu kuungkapkan
kepada dirimu

reff:
aku ingin engkau slalu
hadir dan temani aku
disetiap langkah
yang meyakiniku
kau tercipta untukku
sepanjang hidupku.......
(2X)

meski waktu akan mampu
memanggil seluruh ragaku
ku ingin kau tau
ku slalu milikmu
yang mencintaimu
sepanjang hidupku

aku ingin engkau slalu
hadir dan temani aku
disetiap langkah
yang meyakiniku
kau tercipta untukku
meski waktu akan mampu
memanggil seluruh ragaku
ku ingin kau tau
ku slalu milikmu
yang mencintaimu

10 Julai 2011

Makhluk Asing

Jumpa video ni..
Best pulak tgk gambar2 anak2 kat dalam tu.
Masa buat video ni masa ibu tengah bersemangat berkobar2..
Tiap kali snap pic mesti buat bnde alah nie..
Xkira siang mlm...
Trkdg smpai larut malam xreti2 nk tidur...
Ayah asyik dok jeling2 bagi isyarat suruh masuk tidur....
Tapi ibu wat2 xfaham jerr..hehehe....

Maklumlah baru balik dari kursus
utk Uled Studio 9 selama 3 hari kt PKG.
Masa tu program ni masih mahai lagi.
Kalu xsilap ibu RM400.
Skrg ni download je dr tenet. 
 

About me