Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

26 Februari 2013

Karnival Pengajian Tinggi Negara @ MITC Melaka.

Kisah basi sebenarnya tapi ianya tetap dicatat dalam diary 4Fn1Mf-Family.
Rasanya tak adalah basi sangatkan sebab hari ni baru hari Selasa.....
Apa-apa jelah ibu....

Hari Sabtu Beby a.k.a Farah Najdah ikut rombongan sekolah ke Melaka.
Ada karnival  di MITC Melaka.
Biasanya cikgu akan bawa calon SPM ke sana.
Tahun lepas Angah pun pergi tetapi di Johor Bharu.

Balik dari karnival macam-macam ibu dengar kisah beby.
Kejap nak ambil course itu la..ini la...macam-macam.
Apa-apa jelah Beby, yang penting SPM nanti Beby dapat kejayaan cemerlang....

Gambar-gambar ni ibu ambil daripada kamera ibu yang dipinjamkan pada Beby.
Maklumlah dia memegang jawatan Ketua Editor sekolah
dan sering berebut kamera dengan ibu dan ayah.
Terkadang dia rembat DSLR ayah dan terkadang dia rembat kamera digital ibu.
Bila bagi yang lama pandai pulak dia demand nak guna kamera yang baru manjang.........

Jom layan gambar jelah.
Entah apa la motif  gambar nie....

Pintu masuk...






 Rombongan Cik Najdah singgah di Dataran Pahlawan.
Area sini memang banyak la muzium untuk dijejaki.....

 Pakwe mana la pulak budak Beby ni jumpa....
Pakai macam askar Jepun....hehehe.....

dan banyak-banyak tempat, kat depan pokok ni pulak dia posing....Alahai anak.....

9 ulasan:

  1. Kakcik pun berada di Melaka pada sabtu lepas. Macam terperasan budak2 berbaju merah hitam ni... :)

    BalasPadam
  2. to kakcik
    ye la tu kot.......hehehe...

    BalasPadam
  3. Kisah kita dan anak2 tak akan basi kan NzA, sentiasa manis untuk dikenang.

    BalasPadam
  4. Pening jugaklah nak pilih course apa bila dah ke karnival gitu kan, dah tentu banyak pilihan menarik :)

    BalasPadam
  5. Kalau saya, saya rembat DSLR... hehehe...

    BalasPadam
  6. seronok plak tengok aksi mcm2 ank sis tu...^^
    moga berjaya memilih nk jadi apa...hihi

    BalasPadam
  7. dinda perasan dalam 5F ni beby yang paling pandai posing kalau bergambar

    BalasPadam
  8. bagus karnival ni tuk bagi pendedahan tentang kos yg bakal beby n kawan2 amik di ipt nti..:)

    BalasPadam
  9. Ooo.. Beby belum putuskan nak pilih course apa ye.. Ude pula dah nekad memilih tapi pilihannya tu jauh benar dgn hajat ibu.. huhu

    BalasPadam

Setiap kunjungan didahului ucapan terima kasih...InsyaAllah akan dibalas kunjungan anda.

About me