Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

27 Januari 2013

Sabtu-JJCM

Cuti semalam dihabiskan dengan acara makan, makan dan makan.
Jemputan kahwin pertama dan kedua kami pergi di area Tangkak.
Nasib baik ibu dah tak begitu geram tengok kain baju yang tergantung di deretan kedai tu.
hehehe....

Rumah ke 3 di area kawasan sekolah ibu.
Kami cuma makan di rumah pertama saja.
Rumah kedua dan ke tiga sekadar minum air dan makan desert jelah....
Kenyang teramat.......

Sekarang tinggal Farouk seorang yang ikut ibu dan ayah kemana-mana.
4F dah tak berminat lagi.....huhuhu......

16 ulasan:

  1. akak dah tak geram tgk kain baju pasal akak dah bershopping sakan kat vietnam aritu...kan. kan .kan

    BalasPadam
  2. Sakan tu kak 3 buah rumh sekali jalan :-)..

    Heee anak2 dh besar mmg mls bab nak mengikut mak ke jmputan ye..

    BalasPadam
  3. Patutnya ruang dalam perut kena bahagi tiga...

    BalasPadam
  4. samalah kita Nza... hari2 makan nasi minyak, makin kembang lah balik ni

    esok2 Naufal pun tak minat jugak tu, tinggal pasangan sejoli je la ke mana-mana

    BalasPadam
  5. anak2 bila dh besar mmg cmtu tak nak dh mngikut ke kenduri..takpelah anak bujang akk nan sorg nie kan ada

    BalasPadam
  6. Bila anak² dah besar macam tu lah..tak nak dah mengikut p mana²..

    BalasPadam
  7. Anak2 dah besar memang macam tu. Lebih suka tinggal di rumah drp ikut kita ke mana2..

    BalasPadam
  8. Kesian pulak tengok Farouk sorang2. kat sini Faiq masih bertemankan Faiz tapi nampak gayanya dah agak liat juga jika diajak jalan2..

    BalasPadam
  9. Nanti kalau Farouk dah besar, mesti dah tak minat juga. Hihi.. Masatu ibu ayah kembali berdua-duaan le.. :-)

    BalasPadam
  10. banyaknya jemputan kenduri kak..at least pergi juga supaya tak menghampa jemputan tuan rumah..

    BalasPadam
  11. Aikk...awat den tak de jemputan plak....tunggu raya cina kot....ahakz

    BalasPadam
  12. Sama ler kita. Anak yang besar-besar jenoh dipaksa untuk pegi rumah kahwin. Kalu sedara-mara punya, paksa juga la, kalu rumah kawan memang depa kompom takmo ikut langsung.

    BalasPadam
  13. Memang kan NzA, kalau anak2 dah besar sikit, dia orang dah tak nak ikut lagi pergi kenduri-kendara ni kecuali rumah keluarga terdekat.

    BalasPadam
  14. Sejak kebelakangan nie, saya suka pulak menghadiri jemputan kahwin.

    BalasPadam
  15. Sejak kebelakangan nie, saya suka pulak menghadiri jemputan kahwin.

    BalasPadam
  16. bestnye...

    rasa mcm dah lama x pegi kenduri... ehhh baru ni pegi wedding sepupu kat s'pore... tak sempat laaa nak brtandang ke rumah akk...

    BalasPadam

Setiap kunjungan didahului ucapan terima kasih...InsyaAllah akan dibalas kunjungan anda.

About me