Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

10 Januari 2013

Buku Merah Jangan Lupa Bawa......

Mungkin masa n3 ni keluar ibu dah sampai ke destinasi
Ibu pergi membawa diri....
Ibu mencari ruang bagi minda dan diri ini berehat seketika...
Jauh dari beban kerja, jauh dari kekusutan pemikiran.....
Kepala dah rasa tepu dengan permasalahan ditempat kerja.....
Banyak perkara yang memenatkan minda ibu......
Tapi biarlah ianya menjadi rahsia....kenapa dan mengapa????...

Pemergian ibu tidak lama.
InsyaAllah moga kita berjumpa lagi.
Doakan kesejahteraan kami........
Semoga Allah permudahkan segala urusan kami.
TQSM ayah kerana amat sporting dan memahami.....

Pasport yang ibu renew bulan November lepas...

Packing pun disaat tinggal beberapa jam nak berangkat.....
Sebenarnya ibu tengah moody dengan kerenah birokrasi yang sedang ibu lalui.
Ibu rasa amat serik dan terkilan....
Macam mana pekerja nak respect jika pihak atasan buat kerja sambil lewa....
Huh!!!!!!!
Nantilah ibu ceritakan nanti.......

Harap tak ada yang tercicir dan berjalan lancar.
Doakan kami ye.....

p/s:
Sedih dan terkilan dengan kerenah birokrasi  pihak atasan......

19 ulasan:

  1. Selamat bercuti kak :-) Shopping la tu!!! Baru seminggu bersekolah, akak dah tertekan. Lama lagi nak habis sekolah.

    Harap akak dapat tenangkan fikiran, rehatkan minda. Balik ke M'sia dengan senyuman :-)

    BalasPadam
  2. nak kemane ni kak....semoga semua selamat kak yeak...safe journey kak....

    jgn sedih2 kak yeak...senyum sikit....ni pi bercuti ni dpt release tensen...

    BalasPadam
  3. Selamat bercuti kak..enjoy ur holiday..^^

    BalasPadam
  4. Selamat bercuti dan semoga selamat dan bergembira walau di mana berada. :)

    BalasPadam
  5. Selamat bercuti NzA, enjoy your holiday, jangan fikir2 pasal kerja dan sekolah dulu, enjoy betul2, semoga balik dengan senyuman dan semangat baru.

    BalasPadam
  6. akak dah bertolak ke vietnam yer..selamat bercuti bersama famili kak..

    BalasPadam
  7. selamat bercuti nza..kat sana nanti jgn pikir kan masalah kat sini tau..

    enjoy ur holiday and takecare.. <3

    BalasPadam
  8. Semoga perjalanan akak dipermudahkan dan diringi kegembiraan. Semoga tercapai objektif percutian dan pulang dengan tenaga dalaman berlipat kali ganda.

    BalasPadam
  9. waa. seronoknye berjalan akak.. semoga selamat segalanya..

    BalasPadam
  10. hepi holiday sis...
    yg pasti buku merah jgn dilupa...hikhik

    BalasPadam
  11. Selamat bercuti Yah.
    Moga selamat pergi dan selamat kembali..

    BalasPadam
  12. Saya pun sama jugak kak, bengang dengan pihak atasan tapi banyak buat muka sekupang saja, takut kena tekanan darah tinggi.

    Selamat bercuti, kak Nza.

    BalasPadam
  13. Biasalah tu. Pihak atasan nakkan yang terbaik daripada orang bawahan sedangkan mereka sendiri tak mau buat kerja betul-betul.

    Kita buat je la kerja macam biasa. Biar Allah sendiri yang menilai semuanya.

    BalasPadam
  14. akak pergi ngan anak2 ker..bestnye..mesti shopping sakan kat sane kan..=)

    BalasPadam
  15. slamat bercuti Nza... tenangkan diri dan hati di sana sepuasnya


    akak dpt rasa apa yg Nza alami kalau melibatkan org atasan ni

    BalasPadam
  16. Ooh, kak Nza pergi bercuti ya? Seronoknya, have fun, dan semoga mendapat ketenangan yang dicari. :)

    BalasPadam
  17. selamat bercuti menenangkan fikiran..lumrah zaman sekarang,biokrasi dunia..:)

    BalasPadam

Setiap kunjungan didahului ucapan terima kasih...InsyaAllah akan dibalas kunjungan anda.

About me