Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

10 Januari 2013

Buku Merah Jangan Lupa Bawa......

Mungkin masa n3 ni keluar ibu dah sampai ke destinasi
Ibu pergi membawa diri....
Ibu mencari ruang bagi minda dan diri ini berehat seketika...
Jauh dari beban kerja, jauh dari kekusutan pemikiran.....
Kepala dah rasa tepu dengan permasalahan ditempat kerja.....
Banyak perkara yang memenatkan minda ibu......
Tapi biarlah ianya menjadi rahsia....kenapa dan mengapa????...

Pemergian ibu tidak lama.
InsyaAllah moga kita berjumpa lagi.
Doakan kesejahteraan kami........
Semoga Allah permudahkan segala urusan kami.
TQSM ayah kerana amat sporting dan memahami.....

Pasport yang ibu renew bulan November lepas...

Packing pun disaat tinggal beberapa jam nak berangkat.....
Sebenarnya ibu tengah moody dengan kerenah birokrasi yang sedang ibu lalui.
Ibu rasa amat serik dan terkilan....
Macam mana pekerja nak respect jika pihak atasan buat kerja sambil lewa....
Huh!!!!!!!
Nantilah ibu ceritakan nanti.......

Harap tak ada yang tercicir dan berjalan lancar.
Doakan kami ye.....

p/s:
Sedih dan terkilan dengan kerenah birokrasi  pihak atasan......

19 ulasan:

Teratak Hami berkata...Reply To This Comment

Selamat bercuti kak :-) Shopping la tu!!! Baru seminggu bersekolah, akak dah tertekan. Lama lagi nak habis sekolah.

Harap akak dapat tenangkan fikiran, rehatkan minda. Balik ke M'sia dengan senyuman :-)

lieyalatif berkata...Reply To This Comment

nak kemane ni kak....semoga semua selamat kak yeak...safe journey kak....

jgn sedih2 kak yeak...senyum sikit....ni pi bercuti ni dpt release tensen...

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...Reply To This Comment

Selamat bercuti kak..enjoy ur holiday..^^

Kakcik Nur berkata...Reply To This Comment

Selamat bercuti dan semoga selamat dan bergembira walau di mana berada. :)

ummiross berkata...Reply To This Comment

Selamat bercuti NzA, enjoy your holiday, jangan fikir2 pasal kerja dan sekolah dulu, enjoy betul2, semoga balik dengan senyuman dan semangat baru.

Kasih Salina berkata...Reply To This Comment

akak dah bertolak ke vietnam yer..selamat bercuti bersama famili kak..

Joanna Yunus berkata...Reply To This Comment

selamat bercuti kak ibu.....

atty's berkata...Reply To This Comment

selamat bercuti nza..kat sana nanti jgn pikir kan masalah kat sini tau..

enjoy ur holiday and takecare.. <3

Aziela berkata...Reply To This Comment

Semoga perjalanan akak dipermudahkan dan diringi kegembiraan. Semoga tercapai objektif percutian dan pulang dengan tenaga dalaman berlipat kali ganda.

L berkata...Reply To This Comment

waa. seronoknye berjalan akak.. semoga selamat segalanya..

cheqna berkata...Reply To This Comment

enjoy kat vietnam ok =)

Jemarisuri berkata...Reply To This Comment

hepi holiday sis...
yg pasti buku merah jgn dilupa...hikhik

Nor Salmi berkata...Reply To This Comment

Selamat bercuti Yah.
Moga selamat pergi dan selamat kembali..

Dinas Aldi berkata...Reply To This Comment

Saya pun sama jugak kak, bengang dengan pihak atasan tapi banyak buat muka sekupang saja, takut kena tekanan darah tinggi.

Selamat bercuti, kak Nza.

Muhammad Syahmi berkata...Reply To This Comment

Biasalah tu. Pihak atasan nakkan yang terbaik daripada orang bawahan sedangkan mereka sendiri tak mau buat kerja betul-betul.

Kita buat je la kerja macam biasa. Biar Allah sendiri yang menilai semuanya.

Lily@MamaZaraZareef berkata...Reply To This Comment

akak pergi ngan anak2 ker..bestnye..mesti shopping sakan kat sane kan..=)

ibuintan berkata...Reply To This Comment

slamat bercuti Nza... tenangkan diri dan hati di sana sepuasnya


akak dpt rasa apa yg Nza alami kalau melibatkan org atasan ni

Yati berkata...Reply To This Comment

Ooh, kak Nza pergi bercuti ya? Seronoknya, have fun, dan semoga mendapat ketenangan yang dicari. :)

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

selamat bercuti menenangkan fikiran..lumrah zaman sekarang,biokrasi dunia..:)

About me