Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

27 Disember 2012

Annual Dinner @Marina Bay, Muar.

Malam tadi sekolah ibu anjurkan annual  Dinner @family day di Marina Bay Muar.
Acara bermula pada 8.00 malam dan tamat pada 11malam.
Banyak juga acara yang dijalankan untuk anak-anak kecil, anak-anak remaja,
cikgu2 lelaki/perempuan....

Ibu tak sempat nak snap gambar...
Cari gambar kat en google jerrrr....
Marina Bay terletak di tepi muara sungai Muar di Tanjung Emas.
Dekorasi dah macam berada kat i-city pulak.
Banyak pokok2 lampu di dirikan dihalaman......

 Bermacam-macam menu dihidangkan seperti BBQ kambing, kerang, kupang, ikan cencaru dan ayam.
Makanan lain seperti nasi goreng, meehoon goreng, telur sweet sour dan macam-macam.
1 kepala dewasa RM35 dan kanak2 RM20.

 Ibu dan Ayah angkut semua anak-anak kecuali Along....huhuhu...
Rindu Along...esok Along balik....yes!!!!!!
Ni gambar yang ibu kidnap dari  FB sekolah.
Cuma ada gambar ayah ( baju putih) , Beby, Farouk dan Naurah je.
Gambar ibu dan angah takde akibat terlindung......huhuhu...

 Ada terselit pic ibu bertudung biru sedang memangku 
Baby tecik berbaju merah tu dan Angah bertudung coklat.......
Masing-masing sedang menanti acara bermula....

Naurah yang suka posing....

Budak yang tidak suka makan.
Padhal dah seharian dia tak makan....
Membazir je ibu bayar untuk dia...
Sekadar minum air jer....huhuhu.....

p/s:
Kesibukan dah mula melanda......
Kerja dah datang menimbung seperti sedia kala.
Rindu nak cuti lagi dan lagi....huhuhu.....

25 ulasan:

Nor Salmi berkata...Reply To This Comment

Acara penutup 2012. Sekejap je masa berlalu. Meriah juga sebab 2 program serentak. Sekolah akak buat annual dinner malam kelmarin tapi tak dpt hadir sebab dlm perjalanan balik dr simpang renggam..

mamaijat berkata...Reply To This Comment

...makan lagi....

hadui....da nak ke skul semula ke????
kanda plak baru nak merasa demam...
canner ni....
ari ni meeting dah mc....

NzA berkata...Reply To This Comment

to kak salmi
ye la kak, rasa baru je cuti tiba2 dh nk sk....
lama jugak akak kt kg suami....

NzA berkata...Reply To This Comment

to mamaijat
makan dan makan....huhuhu.....

2lh pasal....boleh tak nk smbung cuti lg 1 minggu....hukhukhuk...
Take care dear....

Dinas Aldi berkata...Reply To This Comment

Bila dah start miting, keja pun mula la menimbun. Keja tu biasa la, kita memang tau kena buat keja kita tapi perangai orang buta perut tu yg tak bleh tahan. Ek eh emo plak saya kat sini, heheh.

NzA berkata...Reply To This Comment

to dinas
hahaha..kalau perut lapar mmg boleh mengamuk kt mana2 jerr...akak tgh lapar nie....ngee...

Muhammad Syahmi berkata...Reply To This Comment

Kalau tak bayar untuk Farouq, kesian pula dia duduk kat luar, tak boleh masuk.

RM 35 sekepala. klu bawa polistren bungkus lauk senyap-senyap boleh tak...? Hehehee...

ummiross berkata...Reply To This Comment

NzA...Yang BBQ tu tak boleh tahan tu, kalau ummi mau je angkut semua, hik!.

Dah lama cuti, tentu berat hati dan berat kaki nak ke sekolah kan(hehe..pengalaman sendiri dulu2)

Kasih Salina berkata...Reply To This Comment

salam kak..bestnya makan2 camtu.. bbq kambing tu yg tak tahan dengar..haha..selamat kembali bertugas la kak yer..

♥MAMASYAZA♥ berkata...Reply To This Comment

bbq kambing, feveret en. abah tu

NzA berkata...Reply To This Comment

to muhammad syahmi
2lh pasal...membazir je bwk budak sorg nie..sekadar tgk je org makan....

gud idea tu...ngee....

NzA berkata...Reply To This Comment

to ummiross
ttp rasanya xgitu menarik la ummi..xberbaloi dgn byran...seafood xsegar...huhuhu.....

yelah ummi, dh cuti lama2 rasa sukar nk mulakan kerja semula......

NzA berkata...Reply To This Comment

to kasih salina
Salina peminat kambing jugak ye...sama la kita.

TQSM...era bekerja brmula....

NzA berkata...Reply To This Comment

to mamasyaza
oic...feveret akak jugak....

Jemarisuri berkata...Reply To This Comment

wah makan lagi...hihi..

lieyalatif berkata...Reply To This Comment

wahh meriah kak....tgk menu2 makanan semua best2 tu...naurah pun hepi hah berposing sambil mkn tu heheeheh..

ye la akak dah start busy kan sekolah nak bukak....semoga semua ok kak yeak...

Izan Ishak berkata...Reply To This Comment

makan2 mmg best kak.. tapi kenapa farouk takmo makan? tak selera eh...

TechKini.com berkata...Reply To This Comment

Harga berpatutan, makanan banyak, best nya!

-> ❤ TechKini.com

Ummi Hanie berkata...Reply To This Comment

bestnye.... makan2 ;)

NzA berkata...Reply To This Comment

to JS
edisi menambah berat badan....

NzA berkata...Reply To This Comment

to lieya
tgk menu mmg best liaeya ttp mknan xgitu best...huhuhu...

ye lieya, dh mula sibuk utk persediaan ke 2013

NzA berkata...Reply To This Comment

to izan
farouk jenis yg xkuat makan la izan....risau gak tgk..1 minggu cuma 1-2x je dia mkn nasi......

NzA berkata...Reply To This Comment

to techKini
mknan xgitu sedap la...huhuhu....

NzA berkata...Reply To This Comment

to ummi hanie
ttp mknan xgitu sedap la...

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

acara macam nie selain makan yg best,dpt jmpk kawan2 n famili masing2 mmg best

About me