Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

30 Januari 2012

Cuti-cuti @ Tasik Kenyir

Percutian yang singkat kami di Tasik Kenyir, Terengganu.
Kali terakhir ibu ke sini semasa
Along berumur 3 tahun.
Angah 2 tahun dan Beby 1 tahun.
Segala-galanya berubah namun pemandangan Tasik Kenyir tetap
menambat hati...

Jom layan gambar jelah......
Keindahan Tasik Kenyir......

 Semasa kami tiba, hanya ada 3-4 buah kereta saja.....

 Pintu masuk ke pejabat penerangan Tasik Kenyir

Masing-masing kepenatan dan Beby sampai termuntah-muntah....

 Posing-posing.....

Menuju ke cafe.

 Rehat-rehat sekejap sambil menikmati keindahan alam semulajadi....

 2 orang budak kepenatan dan tak ada mood......

 Model ibu yang sentiasa sporting....

Pemandangan di cafe.

Hanya 3 orang saja yang masih ok.
Angah dan Beby dah kepenatan dan lepak-lepak je...

Farouk di pintu masuk....

dan Naurah....

Naurah lagi dan lagi....

Menikmati keindahan tasik di anjung....

27 ulasan:

lieyalatif berkata...Reply To This Comment

wah bestnye kak...tenang jek tgk suasane kat sane kak.....syok tuk pi cuti n tenangkan jiwa dan minda kan......

Izan Ishak berkata...Reply To This Comment

syoknya tempat tu kak... tenang je kalau pegi sana kan. stress pun hilang...

sue zainun berkata...Reply To This Comment

kepingin nak gi..xpenah pergi lagi..

NzA berkata...Reply To This Comment

to lieya
tmpt2 mcm ni dpt menenangkan jiwa raga n minda...

NzA berkata...Reply To This Comment

to izan
mmg boleh menenangkan jiwa n minda....

NzA berkata...Reply To This Comment

to sue
mmg cantik tmpt tu.....

Ibu Yusuf Maryam berkata...Reply To This Comment

Mesti damai je kan.. lama dah tak pergi, last sekali masa mula2 kawin dulu je..

NzA berkata...Reply To This Comment

to zefa
amat tenang n mendamaikan......

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...Reply To This Comment

Cantik tempat ni kak..
mendamaikan..^_^

Dinas Aldi berkata...Reply To This Comment

Naurah sangat cergas & sporting, hehe. Yg lain pun sporting jugak tu cuma letih sangat dah. Kesian Beby sampai muntah.

Tasik Kenyir, rindunyaaaa..

NzA berkata...Reply To This Comment

to lily
mmg amat mendamaikan minda....

NzA berkata...Reply To This Comment

to dinas
naurah mmg xkenal erti penat n dia sporting sokmo...he.he.he...

2lh msg2 dh xde mood n penat....

Awanama berkata...Reply To This Comment

la ada resort ke kat sini, js time blk kg tak pernah plak singgah sini..slalu lalu je otw ke kl..huhu..

rasanya last ke sini time form 3..lamakan..haha.

cantik plak tengok dlm gambar ibu..hehe

MulutPayau berkata...Reply To This Comment

saya pun dah lama tak ke sana....

suka tengok gmbar anak2 NzA posing tu...

NzA berkata...Reply To This Comment

to JS
byk dh resort di bina di sini..mmg indah pemandangannya.....

NzA berkata...Reply To This Comment

to MP
segala2nya brubah MP.

kalau bab2 posing mmg jadi je budak2 tu...he.he.he....

Salmi berkata...Reply To This Comment

Bestnya Yah.. Dah lama berhajat nak ke sini tapi belum kesampaian..

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

bestnya..sy belum berkesempatan nak kesana lg..

mummyrinazone beauty berkata...Reply To This Comment

lama tak ke tasik kenyir=)dulu masa g tak besh sbb ujan.tak kemana sangat

NzA berkata...Reply To This Comment

to k.mie
InsyaAllah, akan smpai la masa tu nanti.....k.mie p honeymoon.....

NzA berkata...Reply To This Comment

to PK
tmpat tu indah dan mendamaikan......

NzA berkata...Reply To This Comment

to nurul
kalau hujan mmg xseronok la nk p jln2....

Unknown berkata...Reply To This Comment

x pernah pergi tasek kenyir..

seronok dpt tengok gambor2..

NzA berkata...Reply To This Comment

to kyong
akak pn dh lama xp situ....

mmg indah.

Ummi Hanie berkata...Reply To This Comment

tasik kenyir mmg cntik kan kak .. tp hanie xpenah jejak , just lalu jer on d way ke ganu ..

ummiross berkata...Reply To This Comment

cantik kan NzA pemandangan kat Tasik Kenyir ni..

Awanama berkata...Reply To This Comment

best dapat bermalam di Kenyir.. bercuti ke CH, singgah di Galeri BiGDee House of Magic Potions Taman Royal Lily, Tanah Rata. satu-satunya galeri microfungus aromaterapi nano di dunia!

About me