Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

9 Jun 2014

Baby Baru dan Along.

Dah beberapa hari ibu menyepi.
Dah bersawang rumah ibu.
Sekarang ni pun ibu masih bercuti dan line tenet macam siput.
Ni pun n3 dalam draf yang dah nak basi..huhuhu...

Kisah hadiah birthday Along.
Segalanya tak dirancang.
Kebetulan ada sedikit rezeki lebih.
Rezeki Along.
Sempena hadiah hari lahir yang ke 20.
Kebetulan pangkal no kereta tercatat tahun
kelahiran along 94.
Semoga ianya mampu berkhidmat untuk
Along sepanjang pengajiannya di universiti.

P/s:
Maaf ye ibu tidak mampu jejalan ke rumah rakan2 blog sebab sekarang ibu sedang bercuti dan line tenet macam siput sedut.

14 ulasan:

Nafira usof berkata...Reply To This Comment

Salam Kak~
bertuahnye anak2 sekarang kan~
moga anak2 lebih bersemangat bila dapat hadiah yg istimewa itu.
Tahniah Along~

ayu Ismail berkata...Reply To This Comment

Padanlah tertanya2 knp akak sepi je..tahniah along...

ANIM berkata...Reply To This Comment

untung anak2 sekarang kerana ibu baoa sekarang berkemampuan..
anak buah saya di uniSZA pun memandu kereta sendiri..kita tengok pun heran..
zaman saya dulu, naik bas saja

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...Reply To This Comment

Tahniah along dpt hadiah harijadi yg besttt tu.. belajar rajin2 tau..

Dinas Aldi berkata...Reply To This Comment

Alhamdulillah, tahniah Along :)

Joanna Yunus berkata...Reply To This Comment

Wah tahniah along....

Mummydearie berkata...Reply To This Comment

Untung anak-anak zaman sekarang. Saya dulu kena naik bas je mengangkut buku dan segala macam nota :) Dah habis belajar baru tahu rupanya arwah abah ada hati nak belikan kereta tapi takut anaknya melenjan jauh dari kawasan universiti :)Anak-anak saudara saya pun semuanya ada kereta masa belajar. Untunglah mereka ni!

Ain Noraini berkata...Reply To This Comment

rezeki ank2kan..jika mak ayah mampu apa salahnya..zaman kita dulu2 mmg mak ayah tak mampu nk memberi seperti itu...dh bg wang belanja pun dah beribu rahmat..terima kasih rak terhingga..

Acik Erna berkata...Reply To This Comment

Tahniah along

mamaarifakeem berkata...Reply To This Comment

Waah along... dpt baby baru... cunlah.. no. Tahun kelahiran ^_^

Tahniah along!

Aziela berkata...Reply To This Comment

Haooy Birthday Along... Wah, senanglah lepas nie. Along dah boleh balik Johor sendiri... Lagipun public transport memang susah sikit di UTEM tu kan...

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

happy belateb besday along..untung anak2 sekarang dfpt hadiah harijadi kereta lago.Alhamdulillah rezeki Along..semoga senang Along bergerak sepanjang pengajian

nieda berkata...Reply To This Comment

hadiah plg best ni...happy birthday Along..

Nor Salmi berkata...Reply To This Comment

Tahniah Along. Tentu seronok punya kereta sendiri. Paling penting senang nak ke sana sini. Lepas ni blh pergi n balik sendiri dah..

About me