Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

31 Disember 2011

Souvenir dari Korea, Vietnam, Thailand, Paris, Sarawak, CHighland n P.P

Panjang la pulak tajuk n3 ibu kali ini...
Takpelah, janji gembira....

Suka, gembira, bahagia bila diri ini sentiasa diingati dan
dihargai oleh orang-orang sekeliling.
Ada aje souvenir yang ibu terima.
Bulan ini saja banyak sungguh ibu terima souvenir...
Gembira sangat.....

Ni souvenir dari adik ibu yang baru balik Korea minggu lepas. 
Adik K juga ada bagi souvenir dari Vietnam dan Paris tetapi tak sempat nak snap.
Maklumlah adik kerja disyarikat perlancongan dan boleh dikatakan setiap bulan terbang sana sini.
Sampai adik K dah rasa bosan untuk terbang kerana kerap sangat
meninggalkan anak dan isteri tercinta....
Apa nak buatkan, demi tugas......

Tapi yang paling best, ibu dan anak-anak tak pernah dilupakan.
Dan kami yang paling banyak terima souvenir....
Yang bestnya adik K tak pernah lupa beli FM untuk kakaknya ni.
Ibukan peminat tegar FM....
Thanks a lot dik....

Thanks uncle kerana bagi hadiah untuk Farouk....

Budak ni yang selalu dapat lebih sebab dia kamching dengan Uncle K.
Semua yang dipakai dari kepala sampai ke kaki(stokin) uncle yang bagi....
Dah macam-macam koleksi t-shirt dan souvenir dari seluruh dunia yang
Beby dapat dari Uncle K tu.....

Ini dari Uncle K juga..Ni dia beli kt Thailand sebelum berangkat ke Korea...

Ini pula dari adik ibu Ahmad Zaki yang baru balik dari bercuti di Sarawak
dengan family 2 minggu lepas.
Ibu dapat kain batik borneo, ikan terubuk masin dan anak-anak dapat cenderahati kt atas tu
dan t-shirt......
i like...

Ini batik Sarawak juga.
Ibu dapat dari Ummiross yang amat pemurah tu.
Masa cuti ibu ada order sebanyak 44 helai kain batik.
27 helai untuk buat uniform kami......klik sini .
Thanks a lot Ummi...sayang Ummi...Muah....
Bertambah koleksi kain batik Sarawak ibu.
Maklumlah sejak kena Ummiross ibu jadi peminat kain batik Sarawak.....

Sekembalinya dari balik bercuti, ibu terima 1 sampul surat dari seseorang.
Suspen juga.
Rupanya Ummi Hanie yang cantik jelita tu
bagi cenderahati untuk ibu bagi pengomen terbanyak.
Memang ibu tak tahu langsung tentang hadiah ni semua kerana
agak lama ibu menyepi dari dunia blog.
Thanks hanie....Suka sangat-sangat.
Banyak pula tu......

ni pula dari rakan sekerja ibu yang pergi bercuti di CHighland dan Penang.....
Thanks Mizah dan Ina......

p/s:
Semoga Allah murahkan rezeki kalian....amin.

26 ulasan:

gadisBunga berkata...Reply To This Comment

bestnye kak!!!! lebih best adik K akak tu sebab keje boleh terbang2. bertuah badan!

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

murahnya rezeki akk n anak2,dah tu ada adik kerja pelancongan plak,mmg bestlah..

sy pun dapat hadiah dari hanie tu..:)

Dinas Aldi berkata...Reply To This Comment

Banyaknyaaa, best tuh!

NzA berkata...Reply To This Comment

to GB
dia mmg bruntung krn sudah menjejaki seluruh dunia tanpa bayaran dan dpt pula elaun yg lumayan....dh rezeki dia di situ......

NzA berkata...Reply To This Comment

to PK
Alhamdulillah, rezeki kami anak beranak..
2lh, xsangka dpt cenderahati dr hanie....

NzA berkata...Reply To This Comment

to dinas
mmg best...he.he.he...

azieazah berkata...Reply To This Comment

Tu tanda orang sayang, dan anda memang juga sayang orang lain... Ada lebih-lebih, campak ler sini sama. hehehe

Teratak Hami berkata...Reply To This Comment

Bestnya kak dapat souvenier. Tu belum lagik anak2 murid yang balik bercuti.

bintangku berkata...Reply To This Comment

Bestnyer dpt souvenier. Murah rezeki.. blh buat koleksi. :)

IMANSHAH berkata...Reply To This Comment

cantik dan bermakna

puanbee berkata...Reply To This Comment

banyak sungguh tu ..rezeki kan

ummiross berkata...Reply To This Comment

MasyaAllah, murahnya rezeki NzA..yang paling best souvenir dari banyak tempat yg kita tak pernah sampai lagi tu...
Hhehe yg ummi pun ada ye, NzA beli banyak, terima kasih atas sokongan. Love you too, mmuahh!!!

NzA berkata...Reply To This Comment

to azieazah
itulh kelebihan punya insan2 yg trsyg n rakan2 yg baik hati....

he.he.he....meh sini ambil...

NzA berkata...Reply To This Comment

to T.Hami
2lh, trkdg bila naik sk ada gak dpt dr anak2 murid....

NzA berkata...Reply To This Comment

to bintangku
mmg seronok sha n mmg semua akak simpan utk kenangan...

NzA berkata...Reply To This Comment

to imanshah
betul tu....

NzA berkata...Reply To This Comment

to Bee
org memberi kita merasa.....suka.

NzA berkata...Reply To This Comment

to ummiross
penghujung thn ni rezeki dtg melimpah ruah ummi..syukur Alhamdulillah.....
setiap pemberian jadi kenangan yg indah...Thanks ummi..syg ummi..

aku HIV positif berkata...Reply To This Comment

apabila kita ikhlas mengingati,
maka kita sentiasa di hati dan dingati.
tahniah

aku HIV positif berkata...Reply To This Comment

apabila kita ikhlas mengingati,
maka kita sentiasa di hati dan dingati.
tahniah

NzA berkata...Reply To This Comment

to AHP
betul tu AHP...yg nting keikhlasan hati kita....

Izan Ishak berkata...Reply To This Comment

seronoknya kak... macam2 hadiah dapat ada...

Dalila Hamid berkata...Reply To This Comment

bestnya dpt byk souvenir.... utg ada yg sentiasa mengingati...

NzA berkata...Reply To This Comment

to izan
mmg seronok bila sntiasa diingati....

NzA berkata...Reply To This Comment

to dalila
tu yg, bahagia bila sntiasa diingati.....

Ummi Hanie berkata...Reply To This Comment

ka nza mmg murah rezeki ....

ehhh...yg dari hanie tu takyah le tunjuk...segan...dan hanie takle cntik jelita...bese jerr... *blushhh

About me