Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

24 Jun 2015

Selamat Hari Tua-Ramadhan ke 7

Pejam celik pejam celik makin meningkat usia ibu.
Bagi ibu kedatang tarikh keramat ini bermakna makin bertambah tua usia ibu.....
Semakin selangkah kaki ibu melangkah ke alam sana....

Seawal selepas solat maghrib semalam ibu dah terima ucapan
daripada family dan rakan.
Terima kasih semua yang sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kebahagiaan ibu
diusia begini...
Alhamdulillah....ibu sangat bahagia dan gembira dengan kehidupan ibu kini.
Nikmat yang Allah berikan buat ibu sekeluarga.
Dikelilingi insan-insan yang baik dan penyayang.....
Banyak impian ibu Allah makbulkan dan menjadi kenyataan.........Syukur sangat2

kejutan daripada insan2 tersayang.
Seawal solat maghrib ibu dikejutan dengan kehadiran sebiji kek di bilik tidur.
Terima kasih diatas ingatan kalian pada ibu......sangat2 terharu.

Dan seorang insan yang terlalu perihatin pada kami sekeluarga.
Bagi sesiapa yang sering mengikuti blog ibu sudah pasti dapat meneka
siapakan gerangan yang baik dan berhati mulia ini.
Terima kasih bergudang lemon Sir Lee.
Tak terucap dengan kata-kata kebaikan Sir pada kami.
Hanya iringi doa buat Sir sekeluarga agar sentiasa murah rezeki dan bahagia.

Terima kasih semua.....

14 ulasan:

ayu Ismail berkata...Reply To This Comment

selamat hr lahir kak nza ..dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

Aziela berkata...Reply To This Comment

Selamat hari lahir kak. Semoga terus dilimpahi rezeki dan rahmat.

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

selamat ulangtahun sekali lagi kak nza..semoga terus diberi kebahagiaan..nmpk sedap dua2 kek tu. dah la tak jaga sahur tadi.tempting tgok.hahaha

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Zefa NorAsmara berkata...Reply To This Comment

Selamat hari lahir kak NzA. Semoga dikurniakan kesihatan, kebahagiaaan, dan kejayaan dunia akhirat..

sis_m4zs berkata...Reply To This Comment

Selamat hari lahir kakak

lieyalatif berkata...Reply To This Comment

tak pernah miss sir lee bagi kek kak yeak.....seronok tgk...kdg2 kite plak tertunggu2 kek ape nak sampai...mcm suprise gitu heehehehheh

selamat hari ulang tahun kak...moga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki...in sha Allah...

Ena berkata...Reply To This Comment

wahhhh..

salam ulangtahun kelahiran. Moga dilimpahkan rezeki sentiasa oleh Nya.

wa berkata...Reply To This Comment

Selamat hari lahir kak..moga tahun ni akan jadi tahun yang lebih bermakna untuk akak akak dan family..

Dkna Abza berkata...Reply To This Comment

semakin meningkat usia kita, semakin membesar anak-anak kan.. selamat ulang tahun kelahiran :)

mrslyna berkata...Reply To This Comment

selamat hari lahir kakak

Joanna Yunus berkata...Reply To This Comment

Selamat hari lahir kak ibu... sibuk betul sekarang sampai tak ada masa nak menjengah ke blog kawan2

Mummydearie berkata...Reply To This Comment

Oh, terlambat ucaplah kak! Selamat hari ulangtahun. Kita ni sebenarnya berzodiak yang sama, berbeza 5 hari sahaja tapi of courselah tahunnya berbeza ~_^

sal ya berkata...Reply To This Comment

Malaa nal update blog sekarang walaupun cerita tu ada.

About me