Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

3 Februari 2015

Simanis 15

Cepat sungguh masa berlalu.
Tak sangka Baby girl ibu dah melangkah ke alam remaja.
Anak milenium yang lahir dalam tahun naga emas.

Alhamdulillah Farah Naurah seorang anak yang tidak banyak kerenah, tekun belajar, pintar dan berdikari.
Sejak melangkah ke alam persekolahan tidak
pernah menghampakan ibu dan ayah.
Kecemerlangan demi kecemerlangan dihadiahkan untuk guru2 dan family
sejak di pra-sekolah hingga kini.

Terima kasih Allah kerana menghadiahkan
kami permata yang amat berharga ini...
Alhamdulillah....

Selamat Hari Lahir Kakak.
Ibu, Ayah dan keluarga mendoakan agar Kakak panjang umur,
murah rezeki, dipermudahkan segala perjalanan hidup
dan menjadi anak yang cemerlang dunia akhirat....
Semoga Kakak dapat kejayaan yang cemerlang dalam PT3 tahun ini...InsyaAllah
Kami sayang Kakak.....

Walaupun berperwatakan lemah lembut namun Kakak seorang 
yang tegas .
Nampak je ayu tapi jangan cuba berani usik Kakak......
Salah seorang bekas pelajar taekwando ni....Ada berani!!!!!!
Penerbangan ke Hong Kong.....Mereka sering bersama.....

Makan-makan pizza sehari sebelum birthday.
5 bijik pizza RM5 perbagai perasa....he3x...jimat-jimat dan berbaloi.
Ini pun tak habis dimakan.....
Akibat kesibukan ibu so terpaksalah celebbrate awal...
CutiThaipusam pun ibu ada program kat sekolah....

Menunggu pizza siap....
Susah nak snap gambar Kakak sekarang....
Farouk masih lagi bagi kerjasama.....
Ramai orang kata muka mereka berdua seiras....

Kek delivery daripada "Daddy Lee"....
Petang sebelum birthday kami dah terima kek yang sangat sedap ni.
Sir tak pernah lupa hari bersejarah kami sekeluarga.
Alert sangat-sangat.
Tqsm Sir Lee....Terima kasih berjuta-juta lemon.
Kami doakan agar kehidupan Sir makin bertambah rezeki , bahagia dan aman damai......


16 ulasan:

Kakcik Nur berkata...Reply To This Comment

Pantas betul masa berlalu, kan?...

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

happy birthday buat kakak..semoga terus cem,erlang dunia akhirat..

afia tgok kek ni dia dok tunjuk mitak nak.haha

NzA berkata...Reply To This Comment

@Kakcik Nur
terlalu cpt kakcik....huhuhu....

NzA berkata...Reply To This Comment

@Puan Kutu
InsyaAllah...amiin ya rabb..

Alahai kesian pia..kalau dkt2 acik dh p antar......

m4zs berkata...Reply To This Comment

hepi besday kakak...moga sukses selalu...

NzA berkata...Reply To This Comment

to m4zs
Tqsm......amiin.

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...Reply To This Comment

Selamat hari lahir baby, moga menjadi anak yg solehah, kesihatan yg baik Dan usia yg dirahmati Ilahi..

NzA berkata...Reply To This Comment

@CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati)
Amin..amin..amin.....insyaAllah...Tqsm kak

Nur Inani berkata...Reply To This Comment

selamat hari lahir buat anak akak. smoga membesar menjadi anak yang solehah dunia dan akhirat. umur dia sebaya dengan adik nani lahh :)

NzA berkata...Reply To This Comment

Terima kasih kak nani....insyaallah....amiin..
Oic, mrk sebaya la ye....gud luck utk adik nani dlm pt3 nnti.

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed berkata...Reply To This Comment

Happy bday naurah!!! sekejap jek dh anak dara die kan kak..baiknya sir lee tu tak pernah miss bagi kek bday ye..=)

Muhammad Syahmi berkata...Reply To This Comment

Betul, kalau Naurah rendah sikit, tentu nampak macam kembar.

NzA berkata...Reply To This Comment

He2x...ada iraskn mrk.

NzA berkata...Reply To This Comment

Tqsm lily. Beliau mmg baik sgt2 lily.

Nooriah Abdullah berkata...Reply To This Comment

happy birthday utk kakak ya, rupa nya tk jauh jugak birthday dgn anak akak esuk hehehe

Mummydearie berkata...Reply To This Comment

Happy belated birthday, Naurah! Semoga panjang umur, murah rezeki dan berjaya dalam hidup. Oh, ya teruslah menjadi anak yang baik dan solehah:)Untung mereka ada Daddy angkat. Tiap kali birthday tak lupa hantar kek.

About me