Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

13 Oktober 2015

Happy Birthday Farouk

Pejam celik..pejam celik genaplah
usia baby boy ibu 12 tahun.
Pantas masa berlalu meninggalkan kita.

Alhamdulillah......
Semalam Farouk khatam al-quran 
buat kali ke 3.
Syukur alhamdulillah.
Ibu doakan agar farouk menjadi anak yang soleh.
Cemerlang dunia dan akhirat.
Dipermudahkan segala urusan.
Dipanjangkan usia.
Diberi kesihatan yang baik.
Menjadi anak yang bijak, pintar dan cemerlang.
Yang paling penting..semoga farouk sentiasa mendoakan ibu dan ayah....amiin..
Kami sayang farouk ketat2x.


Kawan baru farouk...oyen.

11 ulasan:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) berkata...Reply To This Comment

Sanah Helwa farouk..
Moga menjadi anak yg soleh..
Sekejap jer rasa anak besar kan NzA..

Nafira usof berkata...Reply To This Comment

selamat hari lahir Farouk.
moga jadik anak yang soleh.. amin~

dah 3 kali katam quran?
untie tumpang bangga dengan farouk.

Muhammad Syahmi berkata...Reply To This Comment

Eh... 12 tahun ke...?

Rasanya baru je baca entry birthday Farouq time dia umur 10 tahun...

Happy birthday Farouq. Moga dapat keputusan 5A dalam UPSR.

Eh, Farouq baca tak komen ni...? Nanti bagi Farouq baca, boleh tak? Hehehe...

Inani Hazwani berkata...Reply To This Comment

selamat hari lahir farouk. moga jadi anak yang soleh & berjaya dunia akhirat

Puan Kutu berkata...Reply To This Comment

Happy birrhday sekali lagi buat farouk..Ameen atas setiap dia2 ibu..memang farouk menjadi harapan keluarga kan sebab dia sorang hero..doa anak soleh tu yg akan kita bawa disana nanti

ayu Ismail berkata...Reply To This Comment

happy birthday farouk..

Ena berkata...Reply To This Comment

Happy birthday farouk
Moga jadi anak yang soleh ye
Saling tak tumpah persis wajah ibunya..
Sejuk

Nooriah Abdullah berkata...Reply To This Comment

happy birthday dari maktoo utk farouk semoga cemerlang duniawi dan ukhrawi

tiga lalat berkata...Reply To This Comment

hepi belated besdy farouk tuu.,

Wa berkata...Reply To This Comment

Heppy birthday farouk yang hensem..:)

insan marhaen berkata...Reply To This Comment

lagi sekali pejam celik pejam celik... dah nak suruh pinang anak dara orang...kehkeh...

About me