Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

11 Mei 2011

Bergermelapan di i-City

Destinasi ke 3 lawatan selepas ke
Pusat Sains dan Taman Botani
ialah i-City.
Orang lain dh lama sampai ke i-City
tapi ibu baru berpeluang jejak kaki ke sini.
2 pun sebab bawa budak2 sekolah p lawatan.
Budak2 mmg seronok sakan la dtg tempat camni.
Berlari-lari keriangan tanpa rasa penat.
Cikgu mengatur langkah cz seharian berjalan.
Naik lengguh urat saraf n sendi lutut...
Mereka siap naik kuda sambil melambai2 ke arah si cikgu...
Si cikgu hanya mampu trsenyum.
Nk lambai pn xlarat cz kepenatan...

Dah lengoh berjalan, ibu n the geng lepak2 di bangku.
Mata mmg xboleh lepas dari memantau budak2 nie.
Yelah bawa 40 orang anak orang
Takut wooooo!!!!.
Buatnya hilang haru cikgu kena serang.
Xpasal2 glemer 1 Malayisa masuk paper n TV bagai....

Naurah yang suka posing....

Farouk pn xnk kalah....

baru nk bergambar bersama.....



ni kereta kuda Cinderella....

masuk zon sejuk..kekonon nk masuk ke dlm tmpat salji tu ttp cancel cz mahai la.....
lagi pn sejukkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!

 agaknya kenapa kami semua mendongak n pandang ke atas?????
Sapa jawab betul ibu bagi hadiah tau!!!!!

 bestnya kalu pokok tu brdaun emas ori..
boleh angkut bw balik kt rumah...hi...

5G minah gedizzzzz!!!

Ooooooo..pocot!!!!!!!!
patung hidup buat kami terkejuzzzzzz!!!!!

posing lagi...........

Dalam perjalanan pulang ke Johor singgah solat dan makan malam
kt R&R Seremban.
Sampai Muar dah hampir pukul 1.00 pagi.
Fuh!!!!penat sungguh.....

Selesai sudah program lawatan utk tahun nie...
Dengar cerita next year nk ke Pulau Langkawi pula.....

35 ulasan:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ berkata...Reply To This Comment

ah bestnya kak, kita ni ntah biler la nak sampai, bak kata akak orang dekat mesti sampai lamabt

NzA berkata...Reply To This Comment

to anje
biasa la tu anje..org jauh dulu smpai.....

mama Tiara berkata...Reply To This Comment

bestnye tengok lampu2 ni..macam nak melompat2 je kalu dapat sampai sana..he he

NzA berkata...Reply To This Comment

to mama tiara
trpegun mula2 tgk keindahan lampu2 tu...

Dilla Ady berkata...Reply To This Comment

tak penah pegi sini...bile la dpt peluang agaknye..

agaknye akak tgk bintang kot...huhuhu

NzA berkata...Reply To This Comment

to dilla
tunggu acha besar baru boleh jejln kt sini....

cuba lagi!!!!

Maya Mayana berkata...Reply To This Comment

oo dh smpai nmpaknya...

♥MAMASYAZA♥ berkata...Reply To This Comment

masa g icity aritu tak sempat masuk tempat sejuk tu...hehehehe, nampaknye kena pegi skali lagi kot

wahida berkata...Reply To This Comment

kak, percaya atau tak, org lain semua dah sampai ke I City, saya jugak tak sampai ke sana...suami saya mmg bercinta sungguh kalau di ajak ke Shah Alam kak...huhu...

bintangku berkata...Reply To This Comment

Org jauh dah sampai ict. Org dkt nie, mls nak pegi. :P

etiey.com© berkata...Reply To This Comment

wahhh cantik! tp kan saya tak suka bergambar di sini sebab sana sini lip lap... gambatr macam tak bape cantik.. atau saya yang talk reti amik gambar? hahahhaha

NzA berkata...Reply To This Comment

to yana
trlanjur bw budak2 g lawatn..

NzA berkata...Reply To This Comment

to mamasyaza
2lh, rasa menyesal lak xmasuk ttp memikirkn bw anak yg ramai so trpaksa pendamkan keinginan...

NzA berkata...Reply To This Comment

to wahida
org dekat biasa la camtu...knapa suami wahida xminat ke shah alam????

NzA berkata...Reply To This Comment

to bintangku
biasa la gitu sha...he

NzA berkata...Reply To This Comment

to etiey
yelh gmbar jadi xcantik..gelap semacam jerr...

Ena berkata...Reply To This Comment

cantik..

dah lama tak p situ..
sejak dah dikenakan bayaran ena tak sampai2 lagik.. adeihhh!!

ct N honey berkata...Reply To This Comment

sampai juga ke sana,ct ni blm juga lagi..pas ni lagi best klu jadi ke langkawikanAnak sulung lebih bertanggungjawab

NzA berkata...Reply To This Comment

to ena
dulu free ek ena....skrg semua tmpt brbyr...hu...

NzA berkata...Reply To This Comment

to ct
kebetulan ct bawa budak p lawatan..kalu idak entah bila smpai...

h4ni3 berkata...Reply To This Comment

pukul 1 pagi sampai??
penatnyaaa.. tapi berbaloi ek k.nza :)

lizz berkata...Reply To This Comment

dah lama tak gi ict...cam lg meriah jer skang...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...Reply To This Comment

Bestnye kak...kita ni X taulah bila dpt menjejakkan kaki kesana..hukhuk..teringin sgt2..

NzA berkata...Reply To This Comment

to h4ni3
mmg penat sgt2 n esoknya tidur smpai siang.....ttp 2lh seronok tgk budak2 tu enjoy..

NzA berkata...Reply To This Comment

to lizz
xtau la lizz cz akak 1st time smpai sana...

NzA berkata...Reply To This Comment

to lily@mummyQis
Insyallah...ada la rezeki tu...

Miecyber berkata...Reply To This Comment

Cantik...

Microsoft beli Skype

nieda berkata...Reply To This Comment

penatnya bawa student lawatan...dulu rajin juga ikut husband bawa student dia lawatan,

Mohamadazhan hjDesa berkata...Reply To This Comment

salam kak,

saya dok kl btaun dah, tak pernah p pun.hehe.ketinggalan betul :)

NzA berkata...Reply To This Comment

to miecyber
mmg cantik!!!

NzA berkata...Reply To This Comment

to nieda
mmg penat melayan kerenah budak2 ni ttp trkdg seronok...

NzA berkata...Reply To This Comment

to azhan
org dekat xheran bnde semua ni...he..

kakyong berkata...Reply To This Comment

amboi.. bestnya.. padat jadual trip tu...

x pernah sampai ke iCity lagi..


n3 terbaru kakyong
Drama Nora Elena vs novel Kasih yang suci
Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni

NzA berkata...Reply To This Comment

to kakyong
mmg padat kakyong cz nk penuhi program....

Yati berkata...Reply To This Comment

Kak Nza dan kawan-kawan pandang ke atas sebab ada bunga api tak.. hehe.. saje je, teka, seronok-seronok. :)
sampai ke malam tu, lawatan. Dasyat, patut kak Nza penat. Yati sendiri tak pernah sampai sana. :)

About me