Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

21 April 2017

Trip Vietnam-Cucci Tunner

Hari ke 2 kami ke Cucci Tunner.
Perjalanan lebih kurang 1 jam lebih dari Saigon City.
Ni pun kali ke 2 ibu jejak kaki ke sini.
Emmmmm.......so ibu sekadar skip jelah mana-mana yang tidak
menarik hati ibu...

Tidak banyak perubahan cuma pintu masuk dah dibina tempat membuat bayaran tiket.
Agak besar jugak.

Bergambar di pintu masuk.



Naurah lebih teruja sebab kali pertama datang tapi ibu dan Angah dah 2 kali ke sini
so feel dah kurang.....

Bergambar kenangan dengan geng kami.

Gambar-gambar yang sempat dirakam.
Ibu tak banyak snap pic..kebanyakkan dari wassap ahli group.


Bersama sepupu, adik dan anak-anak saudara ibu.

Bersama Naurah, Angah dan Iman

Adik dan Kakak.
Adik kecik comel dan kakak tinggi macam model....

Adik dan Kakak.
Adik kecik comel..kakak tinggi lampai dan cubby..
Semua orang tak percaya kami adik beradik.
Dari segi saiz memang kami sangat berbeza.
Persamaan kami...dua-dua jadi cikgu.
Adik cikgu Sejarah dan si kakak cikgu Matematik..

Rasanya cukup di sini dulu ye. Nanti kita sambung kisah hari ke 3.
Itupun kalau ada kerajinan nak update....hihu.

0 ulasan:

About me