Klik2

‎"Kadang2 Allah Sembunyikan Matahari..Dia turunkan Hujan,ribut & petir..Kita menangis dan bersedih. Kita tertanya-tanya kemana hilangnya Matahari?? rupa rupanya ALLAH ingin menghadiahkan pelangi yang amat INDAH utk KIta"

21 April 2016

Disebalik Keayuan

Lama dah ibu tak buat n3 tentang anak-anak.
Kesibukan dan kemalasan melanda menyebabkan dairy ibu
terabai.
Namun bulan Mac dan Aprilni kerajinan nampaknya mula menjelma.
Harap-harap selepas ni kerajinan menaip n3 kembali menjelma.

Kisah puteri ke 3 ibu nun jauh di Kuantan.
Sekarang Beby sibuk dengan study dan disamping itu Beby bergiat
aktif di dalam bidang taekwando.
Beby banyak dipanggil untuk menjadi jurulatih peringkat sekolah dan kolej.
Tak sia-sia usaha Beby selama ini.

Nampak ayu bila berpakaian ke kuliah.....

Tapi tangkas bila beraksi.......

Ibu dan Ayah cuma bagi sokongan dan galakan pada minat anak-anak
asalkan mereka tahun membahagikan masa belajar dan beraktiviti.
Disamping minat Beby juga mendapat sedikit pulangan bila
melatih pelajarnya.
Dapatlah sedikit sebanyak menampung perbelanjaannya di sana.

Gambar-gambar Beby ni ibu kidnap daripada insta dia.
Gambar-gambar sekitar aktiviti taekwando Beby.




5 ulasan:

lieyalatif berkata...Reply To This Comment

wahhh dlm keayuan terselit semangat yg waja kak yeak...baru tau hah.... siap dipanggil jadi coach tu kak...mungkin boleh diketengahkan utk ambil sijil pengajar plak lepas nieh...boleh jugak dijadikan part time tambah sumber pendapatan selain dpt pahala sebab share ilmu dgn anak2 bangsa....

lia ummiirfan berkata...Reply To This Comment

wahh.. siapa sangka ye dalam keayuan wajah Beby rupanya seorang srikandi yang tangkas ☺️

wahida berkata...Reply To This Comment

salam kak...akak sihat?
lama tak dengar citer akak...huhu...

beby pun dah besar...makin cantik dan makin hebat beby...
mudah2an akak sekelurga terus dilimpahi rahmatNYA...ameen..

Mummydearie berkata...Reply To This Comment

Bagus anak-anak perempuan akak. Serba boleh. Dalam nampak sopan aje, rupa-rupanya tangkas juga. Baguslah sambil menyelam minum air - sambil mengajar, dapat ganjaran juga. Boleh shopping online selalu. Errk!

mamawana berkata...Reply To This Comment

Hebat Baby. Kipidap.

About me